Ota rohkeasti yhteyttä!

Ole rohkeasti yhteydessä, autan mielelläni.

Kaikki puhuja-, Työpaja- ja koulutuspalvelut myös etänä. Globaalisti.

Tieteeseen ja kokemukseen perustuvaa asiantuntemusta ja apua siihen, miten siirryt perinteisestä tuotelähtöisestä myynnistä strategiseen ja asiakasarvolähtöiseen myyntiin, joka johtaa parempiin asiakassuhteisiin ja parempaan myyntitulokseen. Uskalla uudistua, ota askel eteenpäin ja menesty.

Hei!

Kiitos sinulle, että haluat olla minuun yhteydessä! Kuulen mielelläni tilanteestasi, tarpeestasi ja toiveistasi. Autan sinua parhaani mukaan.

Miten tavoitat minut?

Parhaiten tavoitat minut sähköpostitse paul[at]paulviio.com tai täyttämällä oheisen lomakkeen. Kiireellisissä tapauksissa voit myös soittaa +358 (0)45 847 6337. Jos et tavoita minua soittamalla, niin lähetä tekstiviesti tai jätä viesti vastaajaani.

Kuinka nopeasti vastaan?

Vastaan useimmiten 24 tunnin sisällä. Kun olen pitämässä koulutuksia, workshopeja ja keynote-puheita, vastaan heti, kun mahdollista.

Miten ajoissa kannattaa olla yhteydessä?

Varmistaaksesi minut puhujaksi, myynnin kouluttajaksi tai työpajan vetäjäksi tiimillesi, pyydän sinua ottamaan yhteyttä minuun mahdollisimman pian. (Huom. Kalenterini on usein täynnä n. 4 kk eteenpäin.)

Media yhteydenotot:

Pyydän olemaan suoraan yhteydessä minuun, joko sähköpostitse paul[at]paulviio.com tai puhelimitse +358 (0)45 847 6337.

Yhteydeottolomake

Klikkaamalla Lähetä, hyväksyt, että sinuun ollaan yhteydessä. Lisäksi hyväksyt antamiesi käyttämisen näihin tarkoituksiin. Lisätietoja varten tietojesi hallinnasta, katso Privacy Policy. Tietosi ovat turvassa kanssani eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.