Innostava ja mukaansatempaava myynnin puhuja

Saa yleisö innostumaan myynnin eri aiheista:

asiakaslähtöisyys, arvomyynti ja asiakasarvon luominen

Puheet ovat sopiva sekoitus tiedettä, best practice -käytäntöjä ja esimerkkejä eri toimialoilta maailmalta.

Myynnin keynote-puheenvuorot paikan päällä tai etänä. Globaalisti.

Paul Viio – Keynote puhuja

myynti ja asiakashallinta 2023

Paul Viio esittelee keynote-puhuja-aiheensa vuonna 2023: B2B-myynti ja asiakashallinta, asiakaslähtöisen myynnin ja liiketoiminnan rakentaminen. Keynote-puheissa yhdistyy tiede ja käytäntö ja hän esittää ne innostavalla, inspiroivalla ja mukaansatempaavalla tavalla, joka on omiaan antamaan tiimillesi tai organisaatiollesi oikeanlaista buustia myyntiin ja asiakastyöhön

Myynnin tohtori keynote-puhujaksi

Etsitkö tilaisuuteesi tai tapahtumaasi (myös etänä toteutettaviin, kuten webinaarit, tai Teams:in ja Zoom:in välityksellä) ammattimaista B2B-myynnin ja asiakashallinnan puhujaa (keynote-puhuja) inspiroimaan ja innostamaan yleisöäsi? Onko organisaatiosi tavoitteena asiakaslähtöisen ja hyvään asiakaskokemukseen perustuvan myynnin kehittäminen ja liiketoiminnassa menestyminen? Haluatko ydinsanoman olevan esimerkiksi: 

  • Asiakaslähtöisyys
  • Arvopohjainen myynti
  • Asiakaskokemus

Tilaa minut puhujaksi, B2B-myynnin puhuja ja Suomen ainoa myynnin professori, myyntitohtori Paul Viio. Paljastan miten asiakaskokemus konvertoidaan myynniksi ja miten myyntiä johdetaan menestyksekkäästi 2020-luvulla.

Luvassa on ”tiukkaa settiä” (kuulijan kommentti), joka pursuaa tutkittua tietoa ja inspiroivia esimerkkejä innostavalla ja mukaansatempaavalla tavalla esitettynä. Lisäksi tarjolla on paljon kotiinviemisiä, jotka kukin voi heti ottaa käyttöön omassa työssään.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin käydään tarpeestasi ja tavoitteistasi alustava keskustelu, joka ei sido sinua millään tavalla.

Huom. Jos mielummin tilaat minut puhujaksi Speakersforum Oyn kautta, niin tässä suora linkki: https://www.speakersforum.fi/paul.viio

asiakaslähtöisyys

arvomyynti

Asiakaskokemus

miksi myyntiaiheinen puhe?

Suomessa keskitytään paljolti tuotekehitykseen ja vain vähän myyntiin ja asiakashallintaan. Ilman myyntiä ei kauppaa synny. Harvoin paraskaan tuote myy itse itseänsä. Se, joka hallitsee myynnin, saa kaupan. Simppeliä, jos sen osaa.

Tutkimusten mukaan ostaja ei useinkaan enää edes ota yhteyttä myyjään, paitsi jos on pakko. Samanaikaisesti kun verkossa käytävä kauppa lisääntyy, tarvitaan myös lisää osaavia ihmisiä henkilökohtaiseen myyntiin ja asiakaspalveluun. Myyjän ja myynnin tukijoukkojen tulee muuttua, koska 2020-luvulla markkina muuttuu:

Juuri siksi myynti- ja asiakaspalveluaiheinen puhe on omiaan siivittämään ja tukemaan organisaatiosi muutosta.

Myyntiaiheiset puheeni eivät ole tarkoitettu pelkästään myyjille ja myyntijohdolle. Asiakaslähtöisyys ja asiakkaan kokemus aiheina ovat tärkeitä myös muissa tehtävissä työskenteleville, ne ovat koko organisaation vastuualuetta.

Huom. Jos sana ”myynti” herättää tapahtumasi kuulijoissa kielteisiä ennakkokäsityksiä, voidaan se korvata esim. asiakashallinnalla tai muulla käsitteellä. Joskus yleisön tulee ensin ns. lämmetä aiheeseen.

Kenelle?

Oletko järjestämässä asiakas-, partneri- tai myyntitilaisuutta (esim. myynnin kick-off) tai tapahtumaa (myös etänä) ja haluat innostavan ja mukaansatempaavan keynote-puhujan? Siinä tapauksessa aihe, josta haluat puhujan puhuvan ja puhkuvan voi olla joku näistä: 

Nämä asiat ovat erittäin tärkeitä aiheita jokaiselle, joka haluaa menestyä bisneksessä ja asiakastyössä. Siksi puheeni on viritetty saamaan yleisö ja osallistujat inspiroitumaan juuri näistä aihealueista. 

Myynti ja asiakashallinta on koko organisaation yhteinen asia, se ei ole pelkästään myynnin vastuulla. Sen vuoksi puheeni sopivat niin myynnille, koko henkilöstölle, sekä asiakkaille suunnattuihin tapahtumiin.

Puheeni ovat mukaansatempaavia, innostavia, hauskoja ja ne pohjautuvat tieteeseen. Niissä on kasoittain faktoja ja best-practice -esimerkkejä.

Puhujaksi minua tilaavat niin kansainväliset suuryritykset kuin pk-yritykset, erikokoiset organisaatiot ja järjestöt, sekä tapahtumajärjestäjät. Kaikkia yhdistää kiinnostus asiakkuuksien hallintaan ja miten siinä menestytään.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeestasi ja toiveistasi. 

Mitä hyötyjä myynnin puheeni tarjoaa?

Puheissani tuon selkeästi esiin, miten asiakaslähtöinen myynti ja asiakaspalvelu johtavat parempiin myyntituloksiin, ja miten ne ovat keskeisessä roolissa, kun halutaan rakentaa todellista menestystä.

Keskeinen sanoma puheissani – joita pidän suomeksi, englanniksi, ruotsiksi (äidinkilei riikinruotsi) ja saksaksi – on se, miten tärkeää on keskittyä asiakaslähtöisyyteen, arvopohjaiseen B2B-myyntiin, arvonluomiseen (value co-creation) ja asiakaskokemukseen (CX – customer experience management) henkilökohtaisen myynnin (myös etänä), asiakaspalvelun ja digitaalisten kanavien kautta.

Mitä sinä hyödyt yhteistyöstä kanssani:

Mitä osallistujat saavat ja hyötyvät puheistani:

Keskityn aiheisiin asiakaslähtöisyys, myynti ja asiakassuhdehallinta. Sekä se, miten esitän asiat, että mitä sanon puheissani, saa kiitosta kuulijoilta.

Pähkinänkuoressa tavoitteenani on, että sinä saat mitä toivot ja että yleisösi kokee, että järjestämääsi tilaisuuteen kannatti oikeasti tulla.

Sen lisäksi, että osallistujiesi tulee tuntea, että itse tapahtuma oli mahtava, heidän tulee kokea, että he myös oppivat jotakin, josta on heille hyötyä ja joka vie heitä eteenpäin ja auttaa heitä menestymään.

Yleisölle syntyy hieno ja mieleenpainuva kokemus ja sinä keräät kiitokset hyvästä tapahtumasta – tuloksena todellinen win-win!

Esimerkkejä aiheista ja otsikoista

Ammattimaisena puhujana, jolla on syvä osaaminen (teorian ja käytännön yhdistäminen) B2B-myynnin ja -myynnin johtamisen, markkinoinnin ja asiakassuhdehallinnan alueilta, tuon uusia oivalluksia ja innostan sekä inspiroin yleisöä miettimään ”laatikon ulkopuolelta.”

Teemoja keynote puheilleni

Aiheet keynote-puheissani

Keskeisiä aiheita, joita puheissani käsittelen, ovat esimerkiksi:

Otsikkoja keynote-puheilleni – muutamia esimerkkejä

Tässä muutama esimerkki suosittujen puheiden otsikoista:

Huom. Puheeni otsikko, sisältö ja esitytapani voidaan muokata sinulle ja yleisölle sopivaksi. Tästä sovimme preppauskeskustelussamme.

Preppaustapaaminen: Hyvissä ajoin ennen tilaisuuttasi sinä ja minä pidämme preppaustapaamisen (valmistelevan keskustelun) tai -puhelun, jossa käymme läpi odotuksesi tilaisuudesta ja minusta keynote puhujana. On tärkeää, että tiedän tilanteesi, odotuksesi, perusasiat tilaisuudestasi ja jonkin verran yleistöstäsi, jotta pystyn paremmin suunnittelemaan ja valmistelemaan puheen, joka sopii tilaisuuden ohjelmaan ja fiilikseen.

Preppaustapaaminen voidaan toteuttaa puhelimitse, videopuheluna tai kasvotusten. Saamani tiedon pohjalta suunnittelen ja valmistelen puheeni.

Kerro minulle rohkeasti tarpeesi ja toiveesi, niin voin paremmin auttaa sinua. Ota yhteyttä, tänään.

Puhujatilauksen prosessin kuvaus

1. Valmistelu

2. Suunnittelu

3. puhe

4. follow-up

Preppauskeskustelu puheen suunnittelua varten.

Huom. Nämä kaikki minä teen itsenäisesti, kysyn jos tarvitsen inputiasi.

Saapuminen paikalle ajoissa, esityksen testaaminen, puheen pitäminen ja keskustelu.

Usually 1 to 2-day trainings. If with possible online-module(s) between the on-site training sessions.

[Esimerkki] Esimerkki keynote-puheesta

Puheideni kesto on tyypillisesti 1 tunti, joka koostuu noin 50 minuutin puheesta ja 10 minuutin keskustelusta sekä kysymyksiin vastaamisesta. Kyse ei kuitenkaan ole monologista, vaan osallistutan yleisöä mm. esittämällä kysymyksiä, esitän ns. pähkinöitä purtavaksi ja lisäksi liikun paljon ja käytän eri presentaatiotekniikoita elävöittääkseni puhetta. Kyseessähän on live-tilaisuus ja siltä sen tulee yleisöstä myös tuntua.

Kerro minulle tarpeesi ja toiveesi, jotta voin paremmin auttaa sinua. Muokkaan puheeni niin, että se sopii juuri teille.

Esimerkkiotsikko ja juoksutus

Miten saada asiakas haluamaan ostamaan sinulta (sen sijaan, että ostaisivat kilpailijaltasi)?

Selite

Otsikon muokkaan niin, että se on kiinnostava. herättelevä ja jopa provosoiva.

Useimmiten jaan puheeni muutamaan loogiseen osioon, jotta sitä on helpompi seurata ja tarina pysyy selkeänä.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kiitos ja näkemiin!

Puheen jälkeen on yleensä varattu aikaa kysymyksille ja vastauksille.

Tavallisesti puheeni herättävät vilkasta ja hyvää keskustelua. Se on osoitus siitä, että asia kiinnostaa kuulijoita, alasta ja usein kuulijan omasta toimenkuvasta riippumatta. Tämän haluan toteutuvan myös sinun tapahtumassasi. 

Esimerkkiotsikko

Miten saada asiakas haluamaan ostamaan sinulta (sen sijaan, että ostaisivat kilpailijaltasi)?

(Useimmiten jaan puheeni muutamaan loogiseen osioon, jotta sitä on helpompi seurata ja tarina pysyy selkeänä, esimerkiksi näin:)

Puheen jälkeen on normaalisti varattu aikaa kysymyksille ja vastauksille. Tavallisesti puheeni, jotka ovat ajatuksia herättäviä ja jopa jonkin verran yleisöä haastavia, herättävät kysymyksiä, jotka johtavat hyvään keskusteluun.

Kysymyksiä ja vastauksia.

Kiitos ja näkemiin!

Puhujaesittely 

Paul Viio – myyntitohtori

Paul Viio, KTT, on johtava arvopohjaisen B2B-myynnin ja myynnin johtamisen asiantuntija (value-based selling & value sales management) ja Suomen ainoa myynnin johtamisen professori, Hankenilta.

Paul on kokenut ja suosittu arvopohjaisen B2B-myynnin keynote-puhuja, johdon kouluttaja ja neuvonantaja. Hän on inspiroinut, opettanut, kouluttanut, neuvonut ja auttanut ammattilaisia ja johtajia sadoista yrityksistä ja organisaatioista eri toimialoilta kansainvälisesti. 

Hänen puheet ovat sopiva sekoitus tiedettä, käytäntöä ja omakohtaista kokemusta kv myynnistä ja myynnin johtamisesta. Paul ottaa nopeasti tilanteen haltuunsa ja käy yleisön kanssa dialogia, joka innostaa ja haastaa miettimään uudestaan totuttuja toimintatapoja. Hän muokkaa puheensa aina kohderyhmän ja tilaisuuden mukaan. Hän pitää puheita ja koulutuksia useilla kielillä: suomeksi, ruotsiksi (riikinruotsi), englanniksi ja saksaksi.  

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä koko tilaisuutta ja osallistujia ajatellen parhaiten sopiva puhe. Tilaisuutenne onnistuminen ja mieleenpainuvuus on myös minulle tärkeää.

Mitä asiakkaat sanovat?

Tor M. Bjørge

Director MI & D, Prysmian Group

”I have had the pleasure of working with Paul on two executive sales trainings for our company – Prysmian Group. The two trainings targeted our sales directors and sales & account managers respectively for the North European region.


Together with Paul, we developed a sales and customer management program, which was customized to fit our business and situation. Measuring [by using the ValueSpyder® measurement] our performance against the characteristics of high-performing sales organizations, we were able to benchmark our performance level. This helped us give the right weight for each part of the two programs to optimally target the areas that needed development.


In addition to addressing sales strategies and processes from a customer focus perspective, the trainings also provided lots of insightful examples and useful “rules of engagement” for sales, of which Paul has a lot of knowledge and personal experience.


Paul has just the right mix of academic and practical approach, and for us this was key. It is easy to go too far in one direction, but for us, we need this balance, and Paul provided this in an excellent way.


I can warmly recommend Paul for executive sales trainings when the aim is to develop high-performing sales organizations. I would hire him again!”

Tor M. Bjørge

Director MI & D, Prysmian Group

Marie Wahlström

COO, House of Innovation, Handelshögskolan i Stockholm

”I contracted Dr Paul Viio to be the Academic Expert in one of our thematic groups with several industrial companies represented.

I am very pleased with our cooperation, and Paul’s expertise and ability to present information to the participants in an inspiring and clear manner. He is most responsive to the group, and catches the moods and reflections from the participants, making his presentation into more of a dialogue – the best kind of input! He also gave examples and reflections based on the present companies’ situations. That engages and delivers high value and a great deal of knowledge to the participants.

I can highly recommend Paul as expert and keynote speaker on topics related to value business and sales management.”

Marie Wahlström

COO, House of Innovation, Handelshögskolan i Stockholm

Puhujapalkkio ja hinnoittelukäytäntö

Puhujapalkkio ja hinnoitte

Et maksa mitään siitä, että puhun tilaisuudessasi. Se, mistä maksat, on tästä:

Palkkio, jonka veloitan enintään tunnin kestävästä keynote-puheesta – tai tarkkaan ottaen sen designaamisesta, valmistelusta, suunnittelusta ja harjoittelusta – on alkaen €2450 (sis. preppauskeskustelu**). Hinnat euroina, eivät sis. mahdollista siirtymälisää tai matkustus- ja muita kuluja eikä ALV:ia.
 
* Siirtymälisä: Mikäli tilaisuutesi pidetään paikassa, johon minun tulee matkustaa enemmän kuin kaksi tuntia, veloitan palkkioni lisäksi siirtymälisän €950 per matkustuspäivä menetetystä työajasta.
 
** Preppauskeskustelu (enintään 45 min.) voidaan toteuttaa puhelimitse, videopuheluna tai mahdollisuuksien mukaan kasvotusten. Saamani tiedon pohjalta muokkaan tai jopa suunnittelen ja valmistelen puheeni juuri teille sopivaksi.
 

Ota yhteyttä minuun maksutonta ja ei-sitovaa keskustelua varten

Keskustellaan ensin sinun tarpeistasi, tilanteestasi ja tavoitteistasi. Näiden pohjalta teen ehdotuksen ja tarjouksen. 

Käytä oheista yhteydenottokaavaketta

Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, jotta voimme keskustella asiasta tarkemmin. 

Huom. Mikäli haluat, voit myös olla minuun yhdeydessä sähköpostitse, puhelimitse tai chatin välityksellä.

Ota yhteyttä jo tänään!

Varmistaaksesi minut puhujaksi, pyydän sinua ottamaan yhteyttä minuun mahdollisimman pian. (Huom. Kalenterini on usein täynnä n. 2-4 kk eteenpäin.)

Yhteydenotto-/tarjouspyyntö

Myynnin puhuja

Hinta alkaen €2450 (sis. preppauskeskustelun**).

Hinnat euroina, eivät sis. mahdollista siirtymälisää tai matkustus- ja muita kuluja eikä ALV:ia.

Tyytyväisyystakuu
0 %

Tyytyväisyystakuu

Kaikki palvelujani käyttäneet tietävät, että teen aina parhaani ja toimin asiakkaan etujen mukaisesti. Uusille asiakkaille tarjoan seuraavan tyytyväisyystakuun: Jos et ole tyytyväinen palveluuni, voit saada rahasi takaisin (matka- ja muut kuluni luonnollisesti ensin vähennettynä) tai voimme sopia uudesta yhteistyöstä.

Sinun tyytyväisyytesi on minulle oikeasti tärkeää.

Mitä ihmiset sanovat minusta myyntikouluttajana ja työpajan vetäjänä

Aikaisempiin myynnin koulutuksiin ja työpajoihin osallistuneiden henkilöiden palautteita:

”I just wanted to thank you for the training at [name removed]. Very inspiring and has changed my perception on sales.”

Senior Executive
Norway

“Thank you for the inspiring value sales training!”

Senior Executive
Norway

“Sinun kurssisi oli yksi parhaista pitkään aikaan!”

Senior Marketing Manager
Finland

“I’ve been thinking much over your presentations and advice – looking forward to discussing more in the next day or so.”

Offering Manager
USA

”Thanks Paul for an excellent training! It helped me understand how customers operate and how we can build on that.”

Sales Manager
China

Haluatko myös sinun tiimisi keskittyvän asiakasarvoon ja parantavan myynnin tehokkuutta ja tulosta?